Emoyeni

In Zululand staat een rotsformatie waar voortdurend de wind door speelt. Ook wanneer het windstil is, kan je er het geluid van een zangerige bries horen. De plaatselijke bevolking noemt het fenomeen ‘Emoyeni’.

Deze krachtige benaming werd in 1992 de naam van Jan Sanders’ Waarschip 570 dat hij volledig opnieuw opbouwde en dat hem diverse prijzen opleverde. De naam wordt nu geadopteerd door de zeilmakerij van Jan en Mieke Sanders.

Voor onderhoud en herstelwerken aan uw zeilen bent u bij Emoyeni Sails aan het juiste adres. Wanneer de zeilen van uw boot schade oplopen, kan u best snel reageren om verder letsel te vermijden. Emoyeni Sails herstelt uw zeilen snel en vakkundig zodat u binnen de kortste keren weer zorgeloos het water op kan.

Bij Emoyeni Sails kan u terecht voor o.a. de herstelling van zeilen (Spinnaker, grootzeilen,…) , cabriokappen, dekzeilen, de vervanging van ritsen, zeilringen, gespen, en nog veel meer. Neem een kijkje bij ‘Diensten’ voor een volledig overzicht van de diensten die Emoyeni Sails levert.